Избрани Новини

Борисов: Вие ще връщате милиардите на Станишев, Орешарски и Местан

Той бе категоричен, че няма да отиде в ДАНС на разпит за сигнала за подслушване

Вече не мога да сметна колко са милиардите дълг. Вие ще ги връщате. Нали много обичат да говорите за младите хора. Младите хора ще ги връщат, ама ще ги връщате с лихвите. На толкова милиарди - лихвите са милиард. И ще работите да ви пукат ушите, за да върнете на Станишев, Орешарски и Местан откраднатите пари. Харчат се и не се виждат.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Силистра пред младежи от ГЕРБ.

Борисов припомни обвиненията към собственото му правителство и направи сравнение със сегашното. „Помните ли като казаха - такива гадни думи – че ние сме изяли, изплюскали резерва. Сега резервът е по-нисък от нашия. Помните ли как говореха за контрабанда, и сега е в пъти по-висока контрабандата. Помните ли как говореха, че ще създадат 250 000 работни места - увеличи се безработицата”, заяви той.

Той бе категоричен, че няма да отиде в ДАНС на разпит за сигнала за подслушване. Той настоя да бъдат открити хората, които го подслушват. "Настоявам, като лидер на опозицията, прокуратурата да възложи на надлежните органи, да открият тези, които продължават да ми превръщат дома в „Биг Брадър”, в обществено място и достояние", каза още Борисов.

"Намерете ги, арестувайте ги и ги вкарайте в затвора. Това е задачата, а не да ме викат да правят панаир в ДАНС", призова експремиерът.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)