Избрани Новини

От Областна администрация защитиха проект за близо 38 000 лева

Областна администрация Благоевград защити поредния проект за обучение на служителите по Оперативна програма „Административен капацитет”

Той касае „Подобряване на административния капацитет  на Областна администрация Благоевград чрез повишаване експертния потенциал на служителите за по-висока ефективност на публичните услуги“, информират от администрацията.

Договорът за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ влезе в сила от 10.01.2014 г., с което се поставя началото на изпълнението на проекта.

Основната му цел е да се повиши административния капацитет на експертите в Областната администрация чрез провеждане на модулни обучения в Института по публична администрация в различни професионални направления, съобразно функционалните компетентности на служителите. 

Реализацията на проекта ще спомогне за подобряването на професионална компетентност на служителите от Областна администрация Благоевград, за по-ефективно и ефикасно изпълнение на служебните им задължения и постигане на още по-добри резултати при обслужването на граждани. Това ще допринесе за подобряване административния капацитет на Областна администрация Благоевград, за ефективна, компетентна и ориентирана към потребностите на хората и бизнеса, администрация.

Проектът е с продължителност 9 месеца, а бюджетът му е на стойност 37 554 лв.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)