Избрани Новини

Нехранимайковци рушат на поразия в Банско

Общинското имущество на планинския град отново е станало жертва на вандалски прояви. В резултат на неправомерните и злонамерени действия на нарушителите, детската площадка в градския парк е напълно разрушена, съобщават от пресцентъра. Много майки с деца, както от града под Тодорка, така и от съседни населени места редовно посещаваха парка, а децата с радост си играеха на площадката.

На силов тормоз е подложена оградата на детската площадка на улица „България”, а мрежата, ограждаща тенис корта на същата улица, е частично смъкната. Поражения са нанесени и на осветителни тела на ул. „Иконом Чучулайн”. Други обекти на вандализъм са информационна табела, намираща се до черквата „Св. Троица” и детска площадка на площад „Илинден”.

Най-ощетени oт тези безчинства са жителите на Банско. Те, освен че са лишени от възможността да използват изпочупеното имущество, със задължението си на данъкоплатци, ще трябва и да го плащат.

За да се спре, или поне да се намали тази порочна разрушителна практика, Ръководството на Общината моли всеки, който стане свидетел на подобно посегателство да сигнализира своевременно.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов