Избрани Новини

100-годишен юбилей посреща дядо Стойчо от санданското село Склаве

Мисия

15-01-2014, 12:00

Снимка:

община Сандански

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нови правила за прием на децата в детските градини в Сандански

Подаръци на столетника изпрати кмета на община Сандански Андон Тотев по повод рожденият ден на Стойчо Шутраков от с. Склаве

Те бяха поднесени от заместник кмета на общината Мария Чинкова, която пожела на юбиляря още дълги години да радва близките си, които приготвиха мило тържество за своя баща, дядо и прадядо, съобщават от Сандански.

Ветеран от войните дядо Стойчо отглежда  6 деца – две момчета и четири момичета. Ведър и жизнен за годините си на този специален ден се събра цялата му голяма фамилия, които разказаха колко достоен и добър човек е рожденика, въпреки трудностите, които изживява и загубата на едно от децата си. Всички 9 внуци също пристигнаха специално за юбилея на дядо си, който не можа да скрие вълнението си от радост.

Неговите близки споделиха , че  не им е трудно да се грижат за човек като дядо Стойчо, защото е изключително добър и изпълнителен, човек с голямо сърце и душа.

Негова внучка реши да го изненада  като направи родословно дърво на цялата фамилия, което ще бъде закачено на видно място в дома му.

Сред многобройните гости, дошли да поздравят рожденика бяха и кметът на с. Склаве Павел Пъхнев и експерт от местното читалище.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов