Избрани Новини

Двама продължават в конкурса за социален директор

Новините

15-01-2014, 11:05

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Конкурентките са колежки в един от отделите

Двама от кандидатите за шеф на общинската дирекция "Социални дейности" са допуснати до последния етап на конкурса. И двете финалистки в момента работят в отдел "Социални услуги и проекти" на същата дирекция: Татяна Славова е главен инспектор "Социални услуги за хора с увреждания", а 

Любомира Комитска е главен експерт "Хора с увреждания". След оценка на концепциите им за стратегическо управление на тема "Социална политика на Община Варна, перпсективи и икономически ефект" те са допуснати да ги защитят пред комисията.

В момента в Община Варна текат конкурси за директори на дирекциите "Здравеопазване" и "Социални дейности".

Социланият директор ще ръководи, планира, организира и контролира изпълнението на социалната политика на Община Варна. Ще наблюдава и контролира финансирането на социални заведения, ремонтни дейности и обзавеждане, както и стопанисването на общинските терени, съобразно изпълнението на социалната програма на Община Варна.

Заплатата определена и за двете длъжности е до 1550 лева. Минимални и специфични изисквания към кандидатите са да имат образователна степен "магистър" в областта на социалните дейности и ранг - III младши или 4 години професионален опит в област, свързана с изпълняваните преки задължения.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов