Избрани Новини

ЕКСКЛУЗИВНО: Вижте къде разпуска Галена в момента (СНИМКИ)

Вече изтекоха снимки от тайландската сватба на Галена, вижте обаче къде е отседнала певицата

Скандалната фолк фурия Галена е на почивка в Кралство Тайланд, това стана ясно от снимки публикувани в личният й фейсбук профил. От снимката, Галка подава храна на изгладнелите журналисти, споделяйки, че това е „Моята тайна тайландска сватба”... Ама как така тайна, та ти си я постнала в мрежата, бе Гале?!

Само от Bulgariautre.bg ще разберете кое е мястото където е отседнала звездата. Въпреки, че умело крие своето местонахождение в страната на усмивките, ние разкрихме къде разпуска певицата. Вижте снимки от мястото на Галена ТУК!

Тя, заедно с благоверния и детето си в компанията на още няколко приятели се намират в луксозният курорт The Village – Coconut Island.  Ресорът е на 3 минути път с лодка от остров Пукет, на островче наречено Coconut Island.

„Селото” всъщност предлага пет звезден лукс за посетителите си и е известно основно сред руснаци и китайци, но в България стана популярно покрай филма на Георги Тошев за остров Пукет – „Островът на удоволствието”.

Цените в курортния комплекс предлагащ основно вили са от 168 долара на нощувка в обикновен сюит за двама с джакузи и стигат до 1250 долара за вила на плажа с пет спални. Това всъщност не е кой знае колко скъпо като се има предвид, че в района на остров Пукет се предлагат вили струващи десет пъти повече само за една нощувка.

За съжаление не разполагаме с информация каква точно вила обитава пайнерката, но със сигурност има джакузи или поне вана. Да не забравяме, че тя обича. Нали така тръгна кариерата й, от ваната. А може би с разрастването на "бизнеса" вече обича да го прави в басейни?!

В „Селото” на Кокосовия остров освен, че можете да наемете вила за нощувка самите вили всъщност се продават, така, че може и да си купите такава. Може би Галена е на гости на свои приятели собственици на малка спретната къщурка на плажа, с две палми отпред. Което автоматично, ни навежда на мисълта, че сигурно семейство Галенови са безплатно на почивка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов