Избрани Новини

Скандал! Жена преби до кръв репортерка на Николета

Стара Загора Лайф

14-01-2014, 16:47

Автор:

Стара Загора Утре

Всичко от Автора

Жестокият панаир с брадърката Лили разтресе нощен Пловдив

Клюкарката Лили, позната на зрителите от предаването на Николета Лозанова „Поверително от НЛ“, бе пребита снощи в Пловдив. Екшънът се разиграл малко след 22 часа пред едно от тузарските заведения, намиращи се срещу известния Новотел Пловдив.

Новината гръмна като бомба преди броени минути, а очевидци разказват, че боят наистина не е бил от леките. Най-фрапиращото е, че клюкарката Лили е била нападната и буквално смачкана от жена. Дамата, ако побойничката би могла да се нарече така, била на възраст около 40 години, твърди "Клюки".

На излизане от заведението тя фиксирала нафуканата клюкарка Лили и с крясъци се хвърлила отгоре й. Лиляна останала като сащисана и в първия момент не знаела какво да прави.

После опитала да се защити, като предимно покривала лицето си с ръце, за да запази красотата си, докато другата скубела цели кичури от косата й и деряла, където свари.

Около заведението по това време имало доста народ, тъй като това в Пловдив е един от най-оживените райони. Така че очевидците, които могат да потвърдят какво е станало, са не един и двама.

Лили е била отведена в клиника, за да я прегледат, но после си е тръгнала. Тя е решила да съди нападателката, която по думите й, била луда жена, ревнуваща съпруга си от изкусителката на Николета.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов