Избрани Новини

Пиян миньор с огромна рана на главата, не помни нищо

Крими

12-01-2014, 20:03

Автор:

BlagoevgradUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Трима пияни за 4 часа в Благоевградско

С окървавена рана спешно беше закаран миньор от село Голема Фуча в болницата в Дупница. Трийсет и деветгодишният мъж е открит да лежи безпомощен в центъра на селото, целия окървавен. Негови съселяни позвънили на телефона за спешни случаи - 112. Линейка от Бобов дол дошла за пациента, който бил с огромна рана на главата. Лекарите  го трансортирали в Спешния център - Дупница, за да се установи дали раната на главата му е дълбока и дали е опасна за живота му, съобщава телевизия "Дартс".

Оказа се, че пострадалият е „ на градус” и докато изчаквал хирург да го прегледа, пациентът, започнал да се разхожда из болницата и да прави любовни предложения към всяка жена от персонала.

Преди време, началникът на Спешния център в Дупница, д-р Златко Величков, поиска от общината да помогне със строителни материали да се оборудва малко помещение в болницата за пияни пациенти, които да бъдат оставяни там, докато изтрезнеят. Почти всяко денонощие дежурните екипи на Спешния център прибират паднали по улиците в града пияни мъже и жени, които понякога буйстват и налитат на бой на персонала.

От полицията съобшиха, че пострадалия вчера мъж не си спомня дали е паднал, или някой го е ударил.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)