Избрани Новини

Без нови попълнения стартира първата тренировка на „Пирин” Благоевград

Отборът на „Пирин“ Благоевград се събра на стадион „Христо Ботев“ за първо тренировъчно занимание за 2014 година

Сред футболистите, които дойдоха на тренировката бяха Владислав Златинов и Веско Стойков. Заниманието пропуснаха обаче футболистите, които не са от Благоевград, като Антон Гущеров, Христо Бахтарлиев, Тони Тасев, Димитър Илиев и Методи Костов. Наставникът Йордан Самоковлийски изведе играчите, които направиха една обиколка на стадиона и след това заминаха с клубния автобус за базата в село Рилци. На стадиона не се появиха нови футболисти.

Вече е ясно и как ще протече подготовката на отбора. Тя ще бъде изцяло в Благоевград, като Самоковлийски се аргументира, че хубавите терени в Сандански са заети от елитни отбори и няма смисъл да се ходи на лагер в курортния град при положение, че ще се тренира по терените някъде из селата.

Вече е напълно готова и програмата с контролите. Единствената свободна дата остава 25 януари, като и за тогава има договорка със „Славия“, но елитния столичен отбор все още не е потвърдил спаринга, пише е-79.

Първата официална контрола е на 16 януари с шампиона „Лудогорец“

Ето и останалите дати и съперници на „орлетата“:

22 януари – „Пирин“ – „Германея“ Сапарева баня

25 януари „Пирин“ - „Славия“?

29 януари - „Пирин“ – „Марек“

1 февруари - „Пирин“ – „Витоша“ Бистрица

5 февруари - „Пирин“ – „Вихрен“ Сандански

8 февруари - „Пирин“ – Пирин Разлог

12 февруари – „Пирин“ - „Миньор“ Перник

18 февруари „Пирин“ – „Велбъжд“ Кюстендил 

Мястото на провеждане на контролите ще се уточнява в движение с оглед на метеорологичните условия. За сега единствено срещата на 18 февруари с „Велбъжд“ е сигурно, че ще се играе в Кюстендил, а другите ще се играят в Благоевград и региона.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов