Избрани Новини

Жена оглави ФК „Беласица-1923”

По юридически път стана прехвърлянето на акциите на досегашните собственици на ФК ”Беласица-1923” Георги Георгиев и Георги Динев на Добрина Бацанова

Както е известно, последната е собственичка на местната кабелна телевизия „Бац“ и на едноименния четиризвезден хотелски комплекс със СПА център, пише вестник „Вяра“. Тя е известна със своята дарителска дейност на хора в затруднено положение и спонсориране на  различни общински мероприятия. Добрина Бацанова реши този път да помогне и на спорта, респективно на ФК „Беласица-1923”, който е лидер в момента на областната група „Струма-2”. Бизнес дамата е заредена с амбиции да изгради и силна ДЮШ.

„Много добре ми е известно, че от футбола не се печели, но трябва да има и такива бизнесмени като мен. Целта ми е да измъкна децата от компютърните зали и откъсване от другите негативни явления в живота. Вече тече информация по местната телевизия за записване на млади футболисти от различни възрастови групи. За да стане всичко това факт и моите виждания да се реализират, е необходимо да бъда подкрепена и от общинската администрация начело с кмета инж. Вельо Илиев и местния парламент, за да ми бъде отдаден на концесия стадионът в с. Ръждак. Ще бъдат назначени известни и кадърни треньори. Имам уверението и на длъжностни лица извън Петрич, които ще ми оказват съдействие и помощ по всички въпроси относно развитието на футболния клуб. На всички футболисти от представителния мъжки отбор и ДЮШ ще предоставя за ползване фитнес залите и плувния басейн. До няколко дни ще стане ясно къде ще се тренира и провеждат зимната подготовка на мъжкия отбор на ФК „Беласица-1923“, сподели Добрина Бацанова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов