Избрани Новини

Бъди Жена, той си има майка!

Животът

05-01-2014, 16:16

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Неусетно от любовница може да се превърнеш в обикновена домакиня

Намерили сте мъжа на живота си и искате по всякакъв начин да му докажете любовта си. Но внимавайте да не прекалите. До вчера сте били секси гадже, което е обличало най-тесните си дрешки, за да иде на среща с любимия, но в един момент решавате да му докажете, че освен привлекателна, вие сте и перфектна домакиня.

Неусетно от любовница се превръщате в обикновена домакиня.

Тази основна женска грешка е сред причините мъжете постепенно да губят интерес към половинките си и да започват да се заглеждат след други момичета.
Всъщност ако попитате който и да е мъж дали му е приятно някой да се грижи за него, да чете всяко негово желание от очите му и да го чака всяка вечер с подредена маса от собственоръчно сготвени манджи, той най-вероятно ще ви отговори с да. Защото в крайна сметка това е в природата на мъжа - да търси перфектната жена, която ще върти къща и ще гледа деца. Но много жени забравят една много важна подробност.

Мъжът иска любимата му едновременно с всичко това да е неустоима изкусителка.

Така че не бързайте да се заравяте в купища пране и готварски рецепти, за да впечатлите любимия си, не се опитвайте да се превърнете в негова втора майка само защото той е свикнал някой да се грижи за него. Вместо това разпределяйте задълженията си поравно.

Превърнете приготвянето на вечерята в някакъв вид забавление, в което да участвате и двамата. Пълненето на пералнята може да бъде съчетано с нещо като стриптийз, а преди да смените спалното бельо, може за пореден път да го разхвърляте, за да се любите страстно.

Не бързайте да тичате с чехлите, когато партньорът ви се прибере вечер.

Не мислите ли, че той е достатъчно голям, за да си ги намери сам. И още нещо много важно. Да сте чували, че в казармата мъжете сами се гладят, перат и си шият копчета и нашивки? Тук вариантите са два. Ако любимият ви още не е ходил войник, това е идеалният момент да придобие тези умения. А ако вече е отслужил - значи може да се справи с всичко това не по-зле от вас.

Обграждайки любимия си с майчински грижи, рискувате той да престане да вижда във вас сексапилната любовница и просто да се превърнете в заместител на майка му. Така че вместо да се втурвате да му отваряте вратата, щом чуете стъпките му, по-добре се изтегнете в предизвикателна поза на дивана и когато влезе, му кажете със сластен глас: "Скъпи, днес ще вечеряме в леглото!"



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов