Избрани Новини

Само в Англия и в Симитли играха футбол навръх Нова година

На финала на общинския коледен турнир по футбол за борба за златната купа се изправиха отборът от град Симитли "Вива" и "Полето".

Тимът от град Симитли – „Вива” победи безапелационно състезателите от „Полето” с 6:4 и грабна златната купа. В мача за трето и четвърто място се изправиха състезателите от „Балкан” (Брезница) и  състезателите от „Полена”. В началото „Полена” водеше с 2:0, но в последната минута играчите от Горна Брезница направиха пълен обрат и се наложиха с резултат 3:2. Така „Балкан” се класираха на трето място и грабнаха бронзовата купа.

След финалният мач днес бе и награждаването на Общинския коледен турнир в Симитли, който се провежда за десета поредна година. Лазар Хаджийски бе награден със специален плакет за принос за провеждането на турнира. Приз „Най-красив гол” получи Самуил Шейнов.
Отборът от град Симитли – „Вива” игра в състав Ради Бачев, Спас Стоименов, Ангел Моралиев, Ради Кирилов, Антонио Михайлов, Евгени Карадаков (капитан на отбора), Антон Бачев, Иван Балинов, Йордан Гиздов.

„Полето” се изправи на финала с капитана на отбора Тихомир Костурков, Димитър Христов, Мартин Тошев, Ивайло Иванов, Олек Гошев, Велко Георгиев, Мартин Иванов, Любо Илиев и Стефан Илиев.
Общинският коледен футболен турнир в Симитли се провежда за десета поредна година в памет на Иван Янчев. Турнирът е създаден от кмета Апостол Апостолов след смъртта на талантливия футболист от Симитли Иван Янчев. От 2003 година турнирът е общински и се провежда традиционно в навечерието на коледните и новогодишни празници.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов