Избрани Новини

Хвана 12 пияни зад волана по празниците

През изминалите почивни дни, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, са установени 12 водачи на МПС, шофиращи с наличие на алкохол в кръвта над 1,2 промила.

На ул. ”Цар Борис III” в гр.Петрич, Л.П./24г./ от гр.Петрич, управлява лек автомобил „Опел Астра” с наличие на 1,86 промила алкохол в издишания въздух.

На ул. ”Поленишки път” в гр.Сандански, М.П./30г./ от гр.Петрич, управлява лек автомобил „Опел Вектра” с наличие на 1,81 промила алкохол в издишания въздух.

На Е-79 в района на с.Железница, Л.Л./20г./ от С.Рупите, общ.Петрич, управлявайки лек автомобил „Рено Меган” допуска ПТП с материални щети с лек автомобил  „Фолксваген Поло”. С техническо средство е установено, че Л.Л. е шофирал с наличие на 1,65 промила алкохол в издишания въздух.

На ул. ”Христо Ботев” в гр.Разлог, К.Д./33г./ от с.Баня, общ.Разлог, управлява лек автомобил „Пежо 205” с наличие на 1,52 промила алкохол в издишания въздух.

На ул. ”Стефан Стамболов” в гр.Благоевград, М.К./19г./ от с.Побит камък, общ.Велинград, управлява лек автомобил „Рено 19” с наличие на 1,35 промила алкохол в издишания въздух.

На пътя за с.Делвино, Г.Л./24г./ от гр.Благоевград, управлява лек автомобил „Опел Вектра” с наличие на 1,54 промила алкохол в издишания въздух.

На пътя с.Дъбница – с.Долно Дряново, общ.Гърмен, Г.Б./46г./ от гр.Гоце Делчев, управлява лек автомобил „Ситроен” с наличие на 2,09 промила алкохол в издишания въздух.

На Е-79 в района на гр.Сандански, Н.М./29г./ от гр.Кресна, управлява лек автомобил „БМВ” с наличие на 1,59 промила алкохол в издишания въздух.

На ул. „Г.Попов” в гр.Благоевград, И.Д./33г./ от гр.Благоевград, управлява лек автомобил „Сеат Алхамбра” с наличие на 1,96 промила алкохол в издишания въздух.

На ул. „Елин Пелин” в гр.Добринище, Р.К./28г./ от гр.Добринище, управлява лек автомобил „Фолксваген Голф” с наличие на 1,49 промила алкохол в издишания въздух.

В района на бензиностанция, находяща се в гр.Кресна, Б.П./39г./ от гр.Симитли, управлява лек автомобил „Шкода Фелиция” с наличие на 1,43 промила алкохол в издишания въздух.

В района на ул.”Иван Михайлов” в гр.Благоевград, М.Г./25г./ от гр.Благоевград, управлява лек автомобил „Ауди” с наличие на 1,45 промила алкохол в издишания въздух.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов