Избрани Новини

Д-р Николай Михайлов: Епископ Борис не е духовен човек, кандидатурата му бе нелепа

Волен Сидеров е неприемлив за политическата сцена, коментира психиатърът

Варненската епархия показа сили да с пребори с друга сила. Това е добра новина. Това заяви в сутрешния блок  „Здравей, България” по Нова телевизия психиатърът д-р Николай Михайлов относно борбите в църквата.

„Става дума за безобразни назначения,  за власт, която триумфира с наглост и със средства, които са недопустими, особено в църковната сфера”, посочи той. Според д-р Михайлов, има консенсус за абсолютна недопустимост за безобразни назначения на властна позиция.

„Овластената „мутра” е нетърпима. Тези протести имат безспорна заслуга да създават и уплътняват тази нетърпимост”, смята психиатърът.

„Епископ Борис не е духовен човек. Той може да има разнообразни качества, но по-скоро като ръководител на някаква корпорация. Тази кандидатура беше нелепа”, категоричен е д-р Николай Михайлов.

По думите му медиите имат добър дял в това постижение, защото през публичността се създаде и решимостта на хората да защитават позициите си. Относно скандалите в политиката д-р Михайлов заяви, че Волен Сидеров е неприемлив за българската политическа сцена.

„Мисля че има консенсус за неговото ограничаване”, добави той.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов