Избрани Новини

17-годишен прекалил с уискито, настанен в спешното в Благоевград

Непълнолетен, употребил алкохол е приет в болница в Благоевград, съобщава БГНЕС. Сигналът за контузен младеж е приет към 4 часа тази сутрин от хотел в Благоевград. Пострадал е 17-годишен младеж от град Кърджали, участник в проява, организирана от известна благотворителна организация в Благоевград. Участниците в нея - младежи, които са от градове в Южна България, снощи след сбирката и вечеря в благоевградски ресторант, се прибрали в хотела си. Там участниците от Кърджали и Стара Загора пили уиски. 17-годишният младеж колабирал в стаята си и при падането ударил главата си в мебел.

Приет е в МБАЛ с рана на главата. В момента все още е под лекарско наблюдение. Ръководители на групата пристигнаха към 6.30 часа тази сутрин, в Спешно-приемно отделение на МБАЛ, за да говорят с дежурните лекари за състоянието на непълнолетния младеж. За инцидента е уведомена полицията от Второ РУП-Благоевград.

Това е вторият употребил алкохол непълнолетен, приет в МБАЛ за три дни. В нощта срещу четвъртък в реанимацията на МБАЛ бе приета 13-годишна, "лекувала" зъбобол с кана вино.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)