Избрани Новини

Ути Бъчваров предложи нова олимпийската дисциплина – „ ядене на бански суджук и пиене на вино”

Всеизвестният кулинар Ути Бъчваров удостои с присъствието си курортния град и то в деня на откриването на зимния туристически сезон. Изкусният готвач приготви 50-килограмов суджук директно пред банскалии и гости на града. На кулинарната фиеста се изпиха над 500 литра вино, а Ути обеща, че следващата година на площада ще приготви 1 тон суджук и още толкова вино.

През 2005 г. на българския пазар, Ути Бъчваров създаде своят уникален пътуващ кулинарен театър-специализирана сцена за изнасяне на кулинарни шоу спектакли. Целият театър е организиран така, че всичко да се случва пред очите на зрителите, за да разберат, че магията на храната е във вкусните продукти, в голямата усмивка, с която Ути заразява и разбира се в желанието на публиката да похапне вкусно.

Това се случи и на октриване на ски-сезона на площада в Банско.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)