Избрани Новини

62-годишен бездомник открит мъртъв в Благоевград

Крими

11-12-2013, 21:17

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъж беше заклан в Дупница

62-годишен бездомник бе открит мъртъв тази вечер в Благоевград, съобщава БГНЕС.Сигналът за открит мъртъв мъж тази вечер в района на старата печатница в квартал "Баларбаши" над Благоевград е подаден към 18.45 часа. Тялото е било в импровизирано убежище, построено от тухли "Итонг" и уплътнено срещу студа с кашони и черги.
Млад мъж и по-малко момче тази вечер решили да навестят бездомника Фердо Ч., "живущ" в построеното от него "жилище". 62-годишният мъж е от с. Лешко, община Благоевград.

За съжаление открили го мъртъв в бараката, чийто вход е покрит с черга. Лицето му е изгризано от кучета или други животни. Бараката Фердо построил в изоставена площадка за строеж преди 3 години. До тогава обитавал изгорелия през 2010 година телевизионен сервиз до стадиона в Благоевград.

Фердо скита през деня главно в района на болницата в Благоевград. Той е човекът, открил изхвърлените в контейнер за смет ембриони преди 2.5 години. Тогава това бе най-големият скандал в най-новата история на МБАЛ-Благоевград.

На мястото на инцидента пристигна полиция и линейка, лекар от ЦСМП канстатира смъртта на 62-годишния мъж. Очаква се оглед на местопроизшествието. Близките на починалия са уведомени, предстои разпознаване.

Двамата открилите мъртвия, както и други живущи в района, не си спомнят кога са го виждали жив за последно.

Фердо най-вероятно е мъртъв от дни. Предполага се, че смъртта е настъпила при застудяването през последните 10-на дни. След огледа от следователи, тялото ще бъде закарано за аутопсия. Тя ще установи причините за смъртта му. /БГНЕС /



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)