Избрани Новини

Божидар Димитров: Ефрем Моллов е лъжец и мошеник

"Новината за създаването на партия ПОМАК ме ядоса. Ефрем Моллов откровено ни се подиграва. Той е мошеник и лъжец. Дори македонските писания изглеждат истина, в сравнение с фантазиите в книгата на Моллов", заяви Божидар Димитров

"Този човек не изглежда да е луд и това означава, че с твърденията си ни се подиграва в очите. Моллов не може да повтори какво означава абревиатурата ПОМАК", каза още Божидар Димитров в ефора на бТВ.

Вчера Моллов направи фатална грешка твърдейки, че е направил тайна агентурна и шпионска служба. ДАНС трябва да се намеси. Такъв човек се арестува. Проверяват се приказките му и ако са истина се вкарва в затвора, ако не са, се изпраща на 4-ти километър.

Нашата държава се грижи за психично болните. Моллов е един обикновен пчелар, продължи с нападките директорът на НИМ. Странно е как в България се става политик, щом и този човек може да създаде партия. Днес политик става всеки, който не го мързи да се запише в партийния клуб, категоричен беше Димитров. Проблемът с учредяването на партия ПОМАК може да стане сериозен.

Има структури, които са заинтересовани от разрастването на този проблем. Те се намират извън границите на България. Има достатъчно заинтересувани ислямистки организации, завърши професорът.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)