Китайски хороскоп за годината на Коня - 2014

Животът

07-12-2013, 15:59

Снимка:

horses-bg.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кевин Костнър, Джон Траволта, Ленин и Ангела Меркел са родени под този знак

За някои фатална, за други – не, 2013-та е към края си. За годината на Змията се появиха какви ли не пророчества, а хората отново се сблъскаха с житейските изпитания. Време е да обърнем внимание на следващите 365 дни, които според китайския хороскоп ще минат под знака на Коня.

Хората, родени през годината на това величествено животно, а именно - 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, са културни и с доста добър вкус, който се отразява на визията им. Биха успели да станат част от политическата сфера, не са от най-умните, но имат подкрепата на околните. Чудесни оратори са, говорят пред обществото с желание, много талантливи и креативни личности. За жалост, не са достатъчно убедени и уверени в качествата си. Много добри и сърдечни, но и доста нервни – често се отказват, само защото губят търпение. Трябва да се пазите от Коня, защото „леко егоистично“ ще мине през вас без много усилия. Той прави, каквото му дойде на ум, не слуша околните. По отношение на средствата – умее да се справя чудесно с парите, много трудолюбив. Често променя настроенията си. Нека ви споменем и за една различна „порода“ – Огненият кон, който се появява през 60 години, а славата му не е много добра  - 1906, 1966, 2026 и т.н.

Родените под знака на Коня обичат да посещават мероприятия, като театри, някакви събирания, концерти, спортни състезания и други подобни, пише dama.bg. С тях е весело, грижат се за другите, обичат да правят комплименти и да са популярни.

В любовно отношение тези хора не могат да останат смели и силни пред избраната половинка. Оставят всичко в името на любовта, защото за тях най-важна става сродната им душа. Разбира се, доста често, заради това си твърдоглавие, те търпят проблеми и провали. Партньор, който би донесъл на Коня хармония и щастие, е човек, роден под знака на Овцата. Добри варианти са Кучето и Тигъра, а хората, които трябва да избягват, са родени под знака на Плъха.

Известни личности, родени под знака на Коня: Рембранд, Кевин Костнър, Джон Траволта, Пол Саймън, Исак Нютон, Шон Конъри, Пол Маккартни, Клинт Истууд, Шопен, Едисон, Ленин, Барбра Стрейзанд, Кристен Стюърт, Марио Балотели, Дейвид Камерън, Ангела Меркел.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен