Избрани Новини

Дом „Св. Николай Мирликийски“ отбеляза патронния си празник с приветливо тържество

Специален поздрав за децата отправи зам.-кметът на община Благоевград Валери Смиленов . Той посети дома по повод патронния му празник – деня на Свети Николай. Много подаръци и специална благодарствена грамота на директора Евгения Йорданова бе изпратена лично от кмета Атанас Камбитов в знак на признателност към неуморния труд и високия професионализъм на ръководството и служителите от дома.

„Бъдете здрави и не спирайте да търсите успеха. Изберете пътя на образованието и постоянството във всяко начинание“. С тези думи се обърна към децата зам.-кметът Смиленов по време на празненството, в което децата бяха подготвили богата празнична програма с много стихотворения, музикални и танцови изпълнения.

Валери Смиленов изрази увереност, че въпреки оттеглянето на директора Евгения Йорданова, която се пенсионира след броени дни, тя ще остане част от голямото семейство на дома и ще продължи да работи в името на децата на Благоевград. В обръщението си към всички гости тя не скри емоциите си и поясни, че въпреки новия път, по който поема, възпитаниците и служителите от Дома за деца лишени от родителски грижи винаги ще бъдат част от мислите и действията й.

За да поздравят децата по повод светлия празник, на събитието бяха дошли танцьорите от фолклорен ансамбъл „Бисер“, които заедно с гостите превърнаха празника в истинско танцово забавление. На тържеството присъстваха още представители на регионалното звено на Агенция за закрила на детето, представители на Български червен кръст, дирекция „Социално подпомагане“, неправителствени организации, граждани и общественици.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов