Избрани Новини

6 декември: Ден като празник, но....с опашати лъжи

Хороскоп

05-12-2013, 19:00

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Стрелец - Проницателност и интуиция

Декември: Ревизия на ценностите

Слънце в Стрелец, Луна във Водолей

Астрологична картина на деня - 6 декември
След усърдната работа през последните два дни, петък поставя началото на двудневен период, който ще ни даде възможност да разпуснем в приятното обкръжение от приятели и съмишленици.

Денят ще започне с повишен енергиен статус, което ще накара мнозина да  се ориентират към дейности, изискващи повече разход на енергия. Решителността ще ни помага не само да приключим бързо със задачите на деня, но и да намерим конструктивен начин за да предявим претенциите и да заявим личните си интереси. Или с две думи -да изясним взаимоотношения. Сега това би станало по начин, който ще донесе ползи и за двете страни и ще донесе на всички усещане за вътрешна свобода.

С навлизането на Меркурий в Стрелец, информационният поток започва да придобива грандиозни мащаби. Очакват ни много срещи, телефонни разговори и размяна на съобщения. Толкова много, че бихме могли да се объркаме  или да пропуснем покрай ушите си важни сведения или да допуснем грешки, породени от погрешни изводи. До края на седмицата Меркурий си взаимодейства с Нептун, а това означава, че ще бъдем склонни да приемаме желаното за възможно, илюзията за реалност и лъжата за истина.

Въпреки всичко, денят притежава целия потенциал да отговори на празничното ни настроение. Ще имаме условия както за семейни тържества, така и за шумни приятелски сбирки. По светските събития пък ще ни дадат възможност да установим нови контакти и да се порадваме на приятно интелектуално общуване.

Работа и бизнес
Денят ни дава възможност бързо и качествено да се справим с текущите задачи, за да можем да се отдадем на празничното настроение. Малко тържество в офиса в следобедните часове ще има сполтяващ ефект за колектива. Още повече че денят не благоприятства особено задълбочената работа. Бъдете внимателни при оформянето на документи. Недостигът на информация или преднамереното и изкривяване може да ви направи жертва на измама. Бъдете бдителни!

Здраве, хранене и красота
Високият енергиен потенциал на днешният ден налага необходимостта от повече движение. Активният спорт ще ви даде възможност да превърнете енергията в сила. Бездействието-напротив, ще блокира енергийния потенциал, което в последствие може да стане причина за физически заболявания и психичен дисбаланс.

Менюто трябва да е богато, но консумацията умерена. Черният дроб и бъбреците ще бъдат уязвими почти през целият празничен сезон, а злоупотребата с алкохол може да ви причини не само физически, но и социален дискомфорт.

Кожата има нужда от кислород-почистете я добре от замърсяванията и мъртвите клетки и се въздържайте от употребата на твърде мазни кремове и маски.
 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов