Избрани Новини

ГЕРБ: Заради БСП и ДПС Плевен остава без спортна зала

От БСП и ДПС отхвърлиха преложението на народните представители от ГЕРБ за целево финансиране на спортна зала в Плевен от държавния бюджет за 2014 г., това става ясно от позицията на ГЕРБ

"За спортната зала са необходими 20 милиона лева. Предвиждаше се целият спортен комплекс да включва строителство на нова спортна зала с 3 000 места за зрители, цялостен ремонт на стадион „Плевен”, който е с капацитет 22 000 места, както и реконструкция на помощно футболно игрище с лекоатлетическа писта и площадка за лекоатлетически хвърляния. Категорично е отказано предложението, направено от народните представители от ГЕРБ – Плевен, за всички общини от Плевенска област, независимо от партийната принадлежност на техните кметове", казват от партията на Бойко Борисов, цитирани от „Пик“.

"Няма да има пари за ремонти на улици в общините Гурянци, Долни Дъбник, Искър, Никопол, Пордим, където кметовете са от БСП. Отказ е получила и община Долна Митрополия, където състоянието на общинската инфраструктура е катастрофално. В Плевен се очакват проблеми с почистването на улиците и през лятото, и през зимата, след като са отрязани средствата на община Плевен за тази дейност", предупреждават от ГЕРБ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов