Избрани Новини

Смъртта на 4 момчета, загинали в тежка катастрофа, «разплака» икона в багажника на смачканата кола

Дали вярата и упованието имат второстепенно значение, убедете се сами

На път за излет сред природата 4 млади момчета на възраст от 18 до 24 години се ударили в крайпътна ограда със свръхскорост и загинали на място.
Заради лошото си предчувствие на излизане от къщата майката на момчето, собственик на лекия автомобил, се помолила "Деца мои, тръгвате на път и нека Бог да бъде с вас и да ви закриля" и подала приготвения сак с храна за пикника.
Момчетата обаче не приели насериозно заръката и отговорили подигравателно и иронично " За съжаление в колата няма място за него, ама щом казваш, ще го сложим в багажника ".
След тежкия пътен инцидент колата била смазана до неузнаваемост. Когато близките и полицаите отворили багажника на автомобила, изпаднали в шок и паника. В багажника на смачката кола имало яйца, като нито едно от тях не било счупено. Най-разтърсващото удивление обаче последвало след като със сълзи на очи майката отворила сака на сина си.

 Тя потърсила с треперещи ръце вътрешния джоб, защото знаела, че там е оставила нещо - символ на вярата и упованието й в Бог. Иконата била непокътната, но влажна, сякаш «разплакана».

Приказка, действителен случай или поучителна история? Преценете сами дали Христос проронва сълза пред всяко човешко нещастие...



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов