Избрани Новини

Греяно вино и подаръци в центъра на Пловдив

Животът

29-11-2013, 16:19

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Коледно настроение под тепето (ГАЛЕРИЯ)

За втора поредна година днес на площада пред Общината бе открит немският Коледен базар

Годината клони към своя край и съвсем скоро Коледа ще почука на вратата. За втора поредна година днес на площада пред Община Пловдив бе открит немският Коледен базар.  Представители на посолството на Федерална република Германия и кметът на Пловдив Иван Тотев приветстваха граждани и гости и сложиха началото на предколедното забавление.  На събитието присъстваха и кметовете на Стара Загора и Карлово, както и заместник-кметът на Кюстендил. Всички те вдигнаха наздравица с греяно вино и пожелаха здраве на целия български народ и весели празници.

Дядо Коледа също не пропусна откриването. Той развълнува малки и големи със своята поява и призова пловдивчани: Нека бъдем добри! 

Ежедневно до 23 декември посетителите ще имат възможността да се разхождат от щанд на щанд, евентуално да намерят някой коледен подарък и да се настроят на коледна вълна на чаша греяно вино и различни вкусотии. А най-малките ще могат да се снимат с Дядо Коледа и да споделят какъв подарък искат за празника. Той пък ще раздава вкусотии на малчуганите за техните най-оригинални и интересни идеи. Белобрадият старец ще има приемни часове - в делничен ден от 17 до 18 часа, а в събота и неделя - по два пъти на ден - от 11 до 12 часа и от 16 до 17 часа. В културната програма са включени и музикални изпълнения на детски състави, пловдивски музиканти и групи, куклени постановки и други.

Базарът ще работи всеки ден от 10.00 до 20.00 часа с традиционните коледни храни и напитки, декорации, подаръци, музика и добро настроение!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов