Избрани Новини

Имаме нова коалиция: Стоичков & Бареков

Новините

28-11-2013, 10:41

Автор:

Янко Георгиев

Всичко от Автора

Двамата пловдивчани плашат Бойко с разкрития, Лупи им обещава подкрепа

България осъмна с нова (тайна засега – б.р.) коалиция! Оказа се, че в лайнометния батальон срещу Бойко Борисов, предвождан от Николай Бареков се е включил и Христо Стоичков. Двамата пловдивчани са добри приятели точно от общите им игри на карти с доскорошния премиер. Сега обаче те си имат нови ментори, които насочват действията им. За това говори днешното изригване на Стоичков.

"Този, който се е заел с мен, трябва да знае, че бързо ще свърши. Сега ще видите какви неща ще изкарам. Ще изчакам още малко и ще разбереш Бойко Методиев Борисов как ще го подредя.....Никога не съм бил близък с Борисов.кажи ми в какво съм го подкрепял. Аз бизнес от Бойко не съм искал. Спя си спокойно. Но тепърва ще излизат много неща около Борисов. Не чуваш ли какво говорят хората - че само фирми, близки до Борисов, са участвали в строителството на магистрали! Направете проучване кои са тези фирми", казва Ицо пред „Преса”.

Точно по същия начин започна атаката си и Николай Бареков. Известният като Дудука в Пловдив журналист първо обясни, че не е имал никакви привилегии от отношенията си с Бойко, а след това стартира безпрецедентна по наглостта си атака срещу Борисов.

Пловдивският тандем е подкрепен зад кадър и от президента на ЦСКА Александър Томов, научи „Пловдив Утре”. Лупи се очаква дори официално да се влее в партията на Бареков. Съденият политик обещал на пловдивчаните, че феновете на ЦСКА ще застанат зад тях, но искал насреща водаческо място в листите.

 

КОЙ ФУТБОЛЕН БОС ХОДИ СЪС СНИМКА НА ОРЕШАРСКИ В ДЖОБА - ВИЖ ТУК



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов