Избрани Новини

Истината за аналния секс

Общество

27-11-2013, 14:32

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Най-сексапилните реклами (галерия)

Едно от най-големите притеснения сред младите жени е темата за аналния секс.

Най-големите недоразумения тръгват от там, че жените често лъжат, че са практикували анална любов, пише Лайфстайл.

Лъжат по много причини - за да се представят като опитни и разкрепостени, за да не изглеждат задръстени, за да привлекат мъжете. И точно тези жени, разпространяват от уста на уста разнопосочна и често невярна информация.

Например, че аналният секс е вреден или пък, че винаги ужасно боли и той доставя удоволствие само са силния пол. Е, всъщност не е така.

Момичета с опит в областта, хвърлят светлина върху някои тъмни и неясни подробности. Най-важният въпрос сред онези, които никога не са опитвали е дали боли. Отговорът е „Да". Първият път винаги има болка, която обаче изчезва с времето. Тоест, колкото повече практикуваш анален секс, толкова повече ще можеш да му се насладиш.

„Специалистките" са категорични, че сексът „отзад" може да носи истинско удоволствие на жената. Съществуват и такива дами, които го предпочитат пред обикновения. Ако беше болезнен и неприятен едва ли щяха да го искат.

Друг основен въпрос е този за мотивацията. Защо една жена се навива да го прави при положение, че знае, че ще е болезнено за нея? Е, все пак си спомнете, че и първият полов акт е болезнен, но това не е причина да се откажем от секса завинаги. Важно е ние да го искаме, а не да го правим, за да удовлетворим желанията на партньора. И след като сме готови на тази стъпка се питаме - има ли нужда от някакви лубриканти, презервативи и т.н.

Отговорът е да. Определено трябва да се заредим с овлажнител, който ще помогне нещата да се случат по-лесно. Друг похват е стимулирането на аналния отвор с пръст или например някаква играчка. Това ще спомогне за по-лесно проникване и по-малко болка.

Всяка жена сама избира дали да практикува този вид секс или не. Привърженичките на аналния секс смятат, че усещането е тотално различно. Няма нищо общо с изживяването от нормалните полови отношения. Жените си падат по анален секс, защото често това е тяхна сбъдната фантазия. Често дамите се изживяват като палавници и искат да правят нестандартни неща. Това е начин, по който изживяват фантазията и задоволяват любопитството си.

Противничките на аналния секс пък твърдят, че винаги е болезнен и не носи удоволствие. Наистина, такъв вид полов акт, може да нанесе сериозни поражения, ако не бъде изпълнен, както трябва. Едно от най-важните неща, които трябва да преценим, преди да опитаме анален секс е до колко е надежден партньора. Именно от него зависи как ще преживеем първия път и дали изобщо ще продължим да го правим и в бъдеще.

Важно е да се знае, че мъжете са луди по аналния секс. Това се дължи на няколко причини. Сред най-важните е фактът, че „там" е доста по-тясно и определено мъжете изпитват по-голямо удоволствие. Друга причина е, че е безопасно - няма как да се получи нежелана бременност.

Важно е да отбележим, че опасността от зарази е доста по-голяма, отколкото при обикновения секс. Освен лубрикант, трябва да се заредим и с презервативи.
Каквото и да е решението ви, не забравяйте, че секса е удоволствие за двама. Не бива да се водим от усещането, че го правим само и единствено заради него.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов