Избрани Новини

8 уникални фотографии грабнаха приз от конкурса "Ахтопол - град на любовта"

Наградата на публиката, с гласуване в социалната мрежа, бе присъдена на Йорданка Стоянова

Осем снимки на фотографи и любители бяха отличени с награди във второто издание на конкурса „Ахтопол – град на любовта”. Състезанието се провежда под егидата на кметство Ахтопол на собствена страница във Фейсбук, напомнят от пресцентъра на царевската община.

Снимки виж тук!

Наградата на публиката, с гласуване в социалната мрежа, бе присъдена на Йорданка Стоянова, която е нарекла снимката си „Най-любимото място”. Талантливият фотограф получава уикенд за двама, допълват организаторите.

Жури в състав кметът на Ахтопол инж. Атанас Желязков, фотографът Пламен Рашев и фоторепортерът Лина Главинова се обединиха около снимката „Ахтополска магия” на автор, който се подписва като Dzhino VL, който също грабна двудневен отдих в хотел на брега на морето.

Както всеки конкурс и този не мина без поощрителни награди, като с такива се сдобиха Цветина Найденова с „Последен летен залез”, Станислава Пантова с „Ахтопол, Иван Кючуков с „Нощен Ахтопол”, Деян Дянков сПоследно августовско утро”, Габриела Кирова със „Заедно в Ахтопол и Добромира Спиридонова с „Лунна пътека”.

Снимките могат да бъдат видени на фейсбук страницата на конкурса. От общината призовават всички, които са наградени да се свържат за получаване на наградите си с кметство Ахтопол.

След като и второто издание на конкурса премина успешно вече гледаме към третото, което като мащаб ще бъде още по-голямо. Почитателите на Ахтопол и тези, които сега не получиха награди, да се подготвят за следващата година, когато ще разширим формата на състезанието”, коментира кметът Атанас Желязков. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов