Избрани Новини

Уикендът: Младост и мъдрост

Хороскоп

26-10-2013, 12:21

Снимка:

Фейсбук/ Най-добрите фотографии на планетата

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

До долната Земя и обратно, на крилете на Хермес

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Сезонът на затъмненията

Слънце в Скорпион, Луна в Рак - Лъв

Астрологична картина за 26-27 октомври
Спокойна и съдържателна почивка ни предлага астрологичната обстановка през настоящия уикенд. В събота не ни се налага да бързаме за никъде, нито пък да се ангажираме с нещо специално. Звездите ще си почиват през по-голямата част от деня и няма да подкрепят активността ни, но затова пък ни осигуряват перфектни условия за отдих. Деловите и професионалните теми ще бъдат в застой и в случай че плановете и срещите ви за уикенда са ангажирани с тях, може да се наложи да ги преразгледате. Затова пък грижите за дома, създаването на повече комфорт и уют в него, ще носи усещане за удовлетворение и покой. Едва във вечерните часове, прилив на енергия вдъхновение ще внесе обновление в намеренията ни и ще ни прикани да потърсим радостта от живота. А той ще ни поглези с достойни светски предложения, радостни срещи с приятели и запомнящи се преживявания.

Това настроение ще се запази и в неделя, когато вече ще можем да се отдадем на активна почивка. Луната в Лъв ще насочва предпочитанията ни към любимите занимания и децата и времето, посветено на тях, ще осмисли деня ни. Опитайте се максимално да освободите съзнанието си и да се нагодите според обстоятелствата, с които ще ви срещне този ден. Те понякога могат да бъдат доста изненадващи и провокативни, но със сигурност ще обогатят представите и познанията ви за света. Едва в следобедните часове можем да почувстваме спад в самочувствието и настроението, при това достатъчно натрапчиво, за да се отрази това на взаимоотношенията ни с близките. Разногласията могат да станат причина за размяна на нападки и обиди, може би съвсем основателни, но следва да имаме предвид сложността на периода и да запазим самоконтрол. Близките ни вероятно имат нужда от разбиране и поддръжка и ако не можем да им ги осигурим, то е редно поне да не им създаваме допълнителни грижи.

Здраве, хранене и красота
Почивните дни както винаги са идеалния момент да се погрижим за здравето и външния си вид. Подходящо е да насочим вниманието си към укрепване на общото състояние на организма, имунната система и гръбначния стълб. 

Полезни са всички храни, които съдържат мляко и те могат да бъдат консумирани в неограничени количества. Месото обаче е желателно да бъде изключено от менюто, тъй като през този период то ще акумулира агресия у вас. Алкохолът също следва да се ограничи. Дори малки количества могат да предизвикат бурни емоционални реакции.
 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов