Избрани Новини

Специализирани "лаборантки" събират сперма в Китай

Новият метод за донорство се оказва поразително успешен

Нов и явно по-ефикасен метод за събиране на сперма от донори се прилага в Китай от известно време насам, съобщават китайски блогъри.

 Тъй като все по-малко мъже проявявали ентусиазъм за подобни дейности, китайски лаборанти взели по-радикални мерки. Новият почин се уповава на красиви и самоотвержени труженички, които заместват остарелите вече порно списания и филми. Дори била създадена нова длъжност на специално обучена асистентка, която трябвало да помага на мъжете.

Младите дами се наемат специално за поста и имат за цел да помогнат на мъжете да еякулират по-бързо в пластмасовата чашка.

Макар че подобна професия би се приела резервирано в Европа, за Китай и Япония се оказва, че това си е най-нормална професия, която се упражнява предимно от студетки, които искат да подпомогнат бюджета си по време на своето следване, тъй като заплащането е доста добро. Заплатата на тези "лаборантки" е 1200$, тъй като се води работа, която има риск за здравето, защото могат да претоварят ръцете си.

За да се избегнат злоупотреби от хора, които беха желали да се възползват от момичетата с други цели, китайските здравни власти ще въведат система за пръстови отпечатъци на донорите, които ще могат да даряват сперма само веднъж в живота си.

Излишно е да споменаваме, че след като новия почин получил достатъчно гласност, мераклиите за дарители на сперма са се увеличили стократно.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов