Избрани Новини

Порно с динозаври влудява дамите

Животът

15-10-2013, 21:02

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Действието в джурасик порното се развива във въображаема епоха, през която са съжителствали динозаври и хора

Порното с динозаври явно е последният хит в областта на еротичната литература, след като книги с такова съдържание се превърнаха в бестселъри.

Неприличните романи със заглавия от сорта на „Да избягаш от хищника” и „Похитена от тиранозавър” развиват тематиката за беззащитни девойки, нападани и прелъстявани от динозаври. Книгите, които всъщност са по 20-ина страници, са дело на две млади авторки, пишещи под псевдонимите Кристи Симс и Алара Брануън, които творят и еротика с дракони, орки и тигри.

На кориците са изобразени оскъдно облечени млади жени, които гледат прелъстително, докато зад тях застрашително и/или похотливо се промъква динозавър.

Действието в джурасик порното се развива във въображаема епоха, през която са съжителствали динозаври и хора. Например главната героиня на „В гнездото на велоцираптора” е пещерната жена Азог. В резюмето на романа пише, че нейното племе не я оценява – третира я като „парче месо”, и тя решава да се докаже като ловец.

Тя попада на гнездо с новоизлюпени велоцирапторчета и решава да ги улови, когато на входа на пещерата се появява техният татко.

„На Азог й се налага да прибегне до всичките си женски умения, за да се измъкне, включително да прави неща, за които не е и сънувала”, пише в резюмето.

Успехът на дино порното е част от бума на необичайните еротични жанрове, за чийто разцвет имат принос онлайн продажбите. На тях до голяма степен се дължи и успехът на „Петдесет нюанса сиво” на Е. Л. Джеймс, тъй като читателките могат директно да свалят книгата за електронния си четец, без да им се налага да се червят в книжарниците.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов