Избрани Новини

Мъж не се печели само със силикон и скалпел или с... техники

Зорница вкарала Тачо в леглото с техники на Фройд

"Мъж не се печели само със силикон и скалпел или с... техники", категорична е новата на Тачо.

Моделът Зорница Линдарева, която нашумя около бурната си авантюра със съпруга на Жени Калканджиева Тачо, реши да оповести публично какви качества притежава. Секси брюнетката заяви, че освен всичко от 10 години се занимава с псохология и знае как да омае един мъж, а това определено не е със силикон, пише Lifestyle.bg.

"Благодаря на всички журналисти и познати и непознати хора, които ме подкрепиха и бяха позитивни към мен. А мъж не се печели само със силикон и скалпел или с... техники. За тези, които не ме познават, от доста години се занимавам с психология.

От тази седмица пак съм на курс за позитивна психотерапия. Минах неорайхианска, всяка седмица съм на класическа психоанализа по метода на Фройд и куп други курсове и workshop-и. Сега чета "Психология на преднамереното влияние", така че можеше да се пише нещо и за това. Красотата и титлите са нещо преходно! Love you all", заяви брюнетката.

Линдарева и съпругът на Жени Калканджиева - Тачо преживяха страстен романс в продължение на 2 месеца. Заради нея той се изнесе от жилището, което делеше със съпругата си и сина си Жорко. В момента обаче Тачо е в Испания при родителите си. Мачото буквално избяга от двете жени, за да може да помисли добре, с коя от тях иска да остане. 

 

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов