Избрани Новини

Валери Божинов се разкая

Добрич Лайф

12-09-2013, 19:30

Снимка:

Lifestyle.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Божинов крие новата в Бентлито

Футболистът съжали за глупостите, които сътвори в социалната мрежа

От положението си на баща на две деца, Валери заяви, че се е осъзнал и няма вече да става за резил и дъвка в устата на хората, пише  Lifestyle.bg.

Валери Божинов сподели пред Спортно шоу Гонг истината за семейния си статут, плановете и разкаянието си. Футболистът категорично отрече, че е намерил заместница на законната си съпруга! Основната му цел е да си оправи кариерата, за да не липсва нещо на децата му.

Божинов не разбира защо хората се интересуват от личния му живот като никога не е имал за цел да го изважда на показ, още повече че в държавата имало значително по-големи проблеми от неговите събирания и раздели. "Хората няма какво да ядат, протестират, нямат пари да си платят тока. Обидно ми е и ми в жално от това, което се пише. Едно и също се коментира. И се моля на хората да спрат да коментират", умолява осъзналият се изведнъж 27-годишният нападател.

Твърди, че щуротиите му в нета не целели евтина реклама и ПР, защото не се нуждаел от това. Но тук била обичайна практика от всяка публикация във Фейсбук, да се прави сензационен материал. Допуснал грешка, но се поучил от това.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов