Избрани Новини

Фики Стораро пее песните на Васил Найденов по участия

Утре „Кеца” чуква 62 години, празнува в Анталия

18-годишният син на чалга звездата Тони Стораро - Фики ходи по участия с известния си баща и дори се качва на сцената за да изпеят заедно свой съвместен дует. Липсата на друг репертоар обаче младият Фики запълва с песни на Васил Найденов.

Запитан за отношението му по въпроса по телефона от Анталия Васил Найденов заяви пред Bulgariautre.bg:

“За съжаление нищо не може да се направи, авторските права са на Стефан Димитров, а текста е на Кръстьо Станишев, макар че аз съм измислил рефрена. Аз имам само изпълнителски права. Наши песни се пеят по целия свят, но никой не ни споменава, а какво остава да си плати. Руснаците, които са свикнали с песните ни изпълнявани от Филип Киркоров дори спорят с нас, че били техни...”

Утре (3-ти септември) изпълнителят на „Телефонна любов” ще чукне 62 години и за празника си е избягал със своя дългогодишен партньор Иво на турската ривиера.

За тоталния си релакс двойката е избрала луксозния хотел „Амара” в Кемер на 25 километра от Анталия.

Двамата ще останат там до 10-ти септември, а бягството се наложило защото двамата не можели да се видят на спокойствие от работа:

„Имахме много работа през последната година и трябваше да си починем от цялата дандания в България. Миналата година отседнахме в този хотел и много ми хареса, имат перфектно обслужване и чудесна атмосфера, зеленина и всичко от което се нуждаеш. Идвам тук, защото има само руснаци и никой не ме познава.” разказа още Васил Найденов.

Прекрасното време и 38 градусовата жега са изкарали и двамата на плажа, където певеца и половинката му са се отдали на излежаване под палещите слънчеви лъчи и наслада от студените коктейли.

Дали това изпълнение може да бъде подарък подарък за рожденният ден на Васил Найденов?!

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов