Избрани Новини

Зрелищен ретропарад събира ценители в Поморие

В него ще участват най-големите колекционери у нас, сред които Николай Колев – Бижуто и помориецът Димитър Янев

"Берлие" от 1924 г., "Панар Левасиор", единственият в страната кабриолет на "Форд Мустанг", "Мерцедес" от 50-те години– това е само малка част от автомобилите, които ще могат да се видят в Поморие.

Вторият парад на ретро автомобили в града ще се проведе на 3 август, от 10 часа, на площад "Св. Св. Кирил и Методий". Гостите ще могат да се насладят на над 70 атрактивни автомобили и 20 мотоциклети, представени от авто-мото клубовете в Бургас, Варна, София, Благоевград, Стара Загора, Ямбол и Сливен. В парада ще участват най-големите колекционери у нас, сред които Николай Колев – Бижуто и помориецът Димитър Янев.

В 14:00 часа ще бъде награждаването. Собственикът на най-атрактивното возило ще получи емблематична за Поморие склуптура, изработена от член на Бургаски авто-мото клуб Ретро. В 15:00 часа автомобилите ще направят парадна обиколка по маршрут: площад "Св. Св. Кирил и Методий" – ул. "Алеко Константинов" – бул. "Яворов" – Интер хотел Поморие – ул. "3 март" – спортна площадка – хотел Манц – ул. "Самуил" – ул. "Солна" – ул. "Княз Борис".

Организаторите, Община Поморие и Бургаски авто-мото клуб Ретро, канят всички жители и гости на Поморие  на зрелищния парад.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов