Избрани Новини

Николай Тишев е новият шеф на Пристанище Бургас

Новините

30-07-2013, 10:56

Снимка:

burgasnews.bg

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лидер на ДПС в Поморие и бивш кмет на Айтос са заместниците на Павел Маринов

Председател на съвета на директорите в порта става Аргир Бояджиев

Със заповед на министъра на транспорта Данаил Папазов  са извършени следните кадрови промени в състава на съвета на директорите на Пристанище - Бургас.

Освободени са досегашни членове и на тяхно място за изпълнителен директор е определен Николай Тишев, а за председател на съвета на директорите Аргир Бояджиев. В новия състав на съвета на директорите е включен и капитан далечно плаване Александър Калчев.

Първи с новия състав на порта се срещна областният управител на Бургаска област Павел Маринов. Те обсъдиха настоящето финансово икономическо и технологично състояние на порта като изключително  важна за развитието на стопанството на страната транспортно - индустриална структура и набеляза  конкретни насоки за нейното още по-ефективно развитие и усъвършенстване в контекста на правителствената стратегия за разкриване на нови работни места и за подобряване на организацията на труда и производствената дейност във всички отрасли на икономиката и в частност на ключовия за Бургаска област транспортен сектор. 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов