Избрани Новини

Грешките на Фидосова бяха свързани с кадруването, обяви Велчев

ГЕРБ щяла да участва в разискванията на всички въпроси, поставени от протестиращите

"Грешките на Искра Фидосова бяха свързани с кадруването", с опита за кадруване, заяви депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев.

"Не мога да кажа колко души тя е назначила, но явно е, че е имало обаждания към администрацията, министри, към ръководители на държавни агенции. И тефтерчето на Филип Златанов показва нещо такова", добави Велчев.

Знае се реакцията на лидера на ГЕРБ, която последва по отношение на Искра Фидосова. Когато председателят на ГЕРБ е убеден, че са нарушени правилата и морала, тогава се взимат адекватни мерки, каза още депутатът. Той подчерта, че Искра Фидосова е работила добре като депутат и председател на правната комисия в 41-то народно събрание. Според него няма други хора от ГЕРБ, които трябва да си тръгнат заради написаното в тефтерчето на Филип Златанов.

Велчев обяви още, че ГЕРБ няма да присъстват по време на разглеждането на всички точки в дневния ред на парламента. "Ще влизаме там, където ще се разглежда Изборният кодекс. Бихме участвали и в разискванията по въпроси, отнасящи се за социалната сфера. По всичко, което се повдига като въпроси от протестиращите, ние ще участваме и в комисии, и в пленарна зала." Да влезем в зала и да променим 82 закона, защото на някой му е скимнало да раздели едно министерство на две, това отговаря на приказката "залудо работи, залудо не стой", смята той.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов