Избрани Новини

Илиана Балийска избрира малки таланти край морето

Свети Влас, Созопол, Ахтопол и Царево са четирите спирки на лятното турне

Малки госпожици и господа, от 3 до 12 години, ще показват своите дарби пред столичната актриса Илиана Балийска по време на мини турнето "Детето на Морето" в Бургаско.  

Балийска, която е лицензиант на марките "Мини Мис и Мини Мистър" и "Малки Големи Таланти", е организирала черири спирки на известния конкурс. Супер забавления и много изненади очакват малчуганите в Свети Влас (27 юли, пред Кметството), Созопол (28 юли, Античен театър),  Ахтопол (29 юли-пред Читалището) и Царево (30 юли, пред Читалището)

Децата могат да впечатлят организаторите с  чар, манекенски, артистични,

музикални, спортни и други дарби. Записването за учaстие е на място, един час преди началото - 19 часа. Входът е свободен, но задължително с усмивки!

Награди има за всички участници, а класираните от 1-во до 6-то място ще се представят в XV Национален фестивал на детското творчество "Малки Големи Таланти” и XV Национален телевизионен конкурс-оригинал "Мини Мис и Мини Мистър" есен на 21 септември тази година в Националния Дворец на децата-София.

"Всички деца са си хубави, но това, което отличава нашите призьори е ,че вече знаят, че сцената обича смелите! В курортите, в които ще гостуваме, всяка година се включват и деца от Русия, Баларус, Германия, Гърция, Испания, САЩ и други. Има и българчета, които живеят в чужбина и са тук само през ваканцията. Конкурсът-оригинал по време на турнето "Детето на Морето" е не само национален,а и международен

Очакванията ми и този път са много големи и съм сигурна,че ще има мноооого изненади за екипа ни", каза с усмивка специално за Burgasutre Илиана Балийска - автор, водеща и продуцент на мащабната творческа инициатива.  



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов