Избрани Новини

Пияни нудисти вилняха в Иракли

Крими

13-07-2013, 11:40

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Младежите счупили антената на патрулка

Закомчаха пияни къмпингуващи, които се събличали голи и тормозили туристите на охраняемия плаж "река Вая" в местността Иракли, съобщиха от фирмата, която стопанисва ивицата. 

Десетина младежи причинили безредиците вчера. Служители на фирмата-наемател се опитали да укротят вандалите, но групата станала още по-агресивна. За да се предотвратят още по-сериозни ексцесии се наложила намесата на полиция.

"Странната компания почиваше от няколко дни на така нареченото "диво къмпингуване", което е забранено от Закона. Палатките им бяха разположени в чужди частни имоти южно от река Вая, където плажната ивица е неохраняема. Въпросните младежи неизвестно защо напуснаха своя лагер и от рано сутринта обсадиха подстъпа към охраняемия плаж, заредени с бутилки алкохол. Докато се наливаха с алкохол тези хора започнаха да се държат грубо и вулгарно. Притесняваха преминаващите туристи, които почиват на морски плаж "река Вая". Обиждаха ги", разказаха от фирмата-наемател.

След обяд групата започнала да крещи и да пее пиянски песни. Няколко от почиващите позвънили в полицията и на място бил изпратен полицейски патрул. Служителите на МВР предупредили пиянската компания да престане да вдига шум и да се държи прилично. Докато полицаите извършвали проверката двама от мъжете разбили антената на мобилната полицейска станция, монтирана върху патрулката. Откраднали и втора антена на служебния автомобил.

Веднага след като полицаите си тръгнали, десетината пияни къмпингуващи се съблякли чисто голи и се преместили на охраняемия плаж, където продължили да тормозят туристите. Голите мъже и жени се държали предизвикателно и умишлено скандализирали останалите плажуващи, като подскачали неприлично по адамово облекло и крещяли нецензурни думи.

"Много от семействата с малки деца напуснаха ивицата, заради скандалното поведение на пияните нудисти. На място отново пристигна полицейски патрул, който арестува двама от групата, уличени в кражбата на антената и разбиването на втория предавател. Младежите видимо бяха пияни, а вероятно и дрогирани. Те практикуват диво къмпингуване в гората, палят огньове и създават реална опасност от пожар в защитената местност. Подозирам, че хулиганските прояви на групата не са случайни, а са поредните провокации срещу спокойствието и реда, които е създала фирма "Емона 2000", допълниха от фирмата-наемател.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов