Избрани Новини

Черно море с равенство срещу Пирин ГД

Спорт

02-07-2013, 18:09

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

"Моряците" завършиха 1:1 в третата си контрола в Банско

Отборът на Черно море завърши наравно 1:1 в третата си контрола от началото на лятната подготовка. Моряците на Георги Иванов не успяха да зарадват своя наставник с подарък за рождения му ден - с победа днес. Георги Божилов откри резултата в 5-ата минута на двубоя, а бившият футболист на Морето Вселин Марчев донесе равенството в 83-ата минута. 

Първи игрови минути за "моряците" записа пристигналият днес нигериец Стенли Окорода. Той се появи в игра през втората част, като излезе на терена с фланелката с No 9 и заигра като десен външен халф.

В ролята на кореспондент на Varnautre.bg влезе един от най-върлите фенове на Черно море - Роди Авлавидов.

Гонзо започна с  Емил Михайлов на вратата, в центъра на защитата си партнират Кирил Котев и Александър Александров, а по двата фланга оперират Стефан Станчев и французина Люк Матютю, който кара пробен период. Тодор Паланков и Георги Илиев действат като опорни халфове, а пред тях играта на отбора връзва Георги Божилов. По двете крила нападаха Бекир Расим и Симеон Райков, а на върха на атаката играе Иван Коконов.

Мачът минута по минута:

5-ата минута, грешка на вратаря на Пирин Ангел Юсев, който се опита да изрита една върната към него топка, но Георги Божилов я пресече и майсторски го прехвърли за 1:0.

13-ата минута Райков центрира от корнер, Стефан Станчев от добра позиция стреля с глава, но топката излезе в аут.

18-ата минута Близнаков излезе сам срещу вратаря, но Матютю се намеси подобаващо и на ръба на позволеното успя да се пребори и предотврати почти сигурен гол.

22–ата минута жълт картон за Александър Александров, който фаулира тактически съперников футболист, като предотврати развитието на бърза контраатака от дясно.

23-ата минута, Райков стреля с левия крак от границата на наказателното поле, но топката срещна тялото на защитник и след рикошета, загуби силата си и бе уловена безпроблемно от стража на Пирин.

31-ата минута удар на Панайотов с левия крак от границата на наказателното поле мина на сантиметри от гредата

32-ата минута капитанът на Черно море Георги Илиев изведе Коконов от дясно, който навлезе в наказателното поле, но стреля в аут

33-ата минута, Лазаров от Пирин центрира от фау от ляво, Георги Петров стреля с глава, но топката облиза напречната греда от външната страна.

34-ата минута хубав и много силен удар на Георги Божилов от над 30 метра, не успя да затрудни стражът на Пирин.

Край на първата част!

Начало на втората част!

Гонзо направи три промени на полувремето. На мястото на Кирил Котев в игра се появи Росен Колев, Сашо Александров замени Стефан Станчев, а дошлият днес нигерийски футболист Стенли Окоро, който облече фланелката с No 9, се появи в игра на мястото на Бекир Расим и заигра по дясното крило.

В 49-ата минута Атанас Петров замени Иван Коконов и застана на върха на атаката на Черно море

51-ата минута след центриране отляво и последвалото разбъркване в наказателното поле, топката стигна до Георги Илиев, който стреля много силно от границата на наказателното поле, но право в ръцете на вратаря Ангел Юсев

Симеон Райков изрита топката при спряна игра, но съдията го предупреди само с устна забележка.

53-ата минута Атанас Илиев стреля с глава след центриране отляво, но топката облиза гредата.

Жълт картон на Росен Колев за реплика към съдията.

63-ата минута, три смени за Черно море. На мястото на голмайстора Георги Божилов в игра се връща Бекир Расим, който заигра зад нападателя Атанас Петров. Капитанът Георги Илиев и Паланков също напускат игра, а Слави Сталев и Живко Атанасов се появяват в игра и заиграват като опорни халфове.

73-ата Сашо Александров центрира отдясно, Атанас Петров стреля с глава, но топката излезе в аут.

74-ата минута Свилен Щерев, получи топката на границата на пенала, премина трима футболисти на Черно море, но стреля слабо и не затрудни стража на варненци Емил Михайлов.

Влезлият през втората част десен краен бранител Сашо Александров постоянно се включва в предни позиции, като по този начин не остава пространства за нигериеца Стенли Окорода, който не успява до този момент да играе много с топката.

78-ата минута, Сашо Александров отне топката от краката на Димитър Пиргов, проби мощно отдясно и центрира опасно, но защитниците изчистиха в корнер

81-ата минута Райко центрира от корнер, Росен Колев стреля с глава в аут.

83-ата минута Пирин изравнява резултата. Слави Сталев сгреши пас в средата, получи се контраатака, Веско Марчев излезе отляво срещу вратаря и стреля по диагонала и въпреки намесата на Михайлов топката влезе във вратата.

84-ата минута претенции за дузпа от страна на Пирин за игра с ръка на Александър Александров. Топката срещна ръката на централния бранител на моряците, но тя бе прилепена към тялото му и главният рефер остана безмълвен.

88-ата минута Газиев от около 32 метра стреля силно от пряксвободен удар, но Михайлов се намеси и спаси.

90-ата минута жълт картон за Симеон Райков за реплика срещу съдията.

Край на мача




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов