Избрани Новини

Бургас - отличник в кампанията "Да изчистим България за един ден"

Мисия Бургас

13-06-2013, 18:13

Снимка:

община Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Организаторите от bTV подариха на града клип, с който ще се популяризират природните забележителности в региона

Област Бургас е сред отличниците в националната еко кампания "Да изчистим България за един ден", която се проведе на 20 април. На коктейл в столицата организаторите благодариха на участниците  в акцията, а областите Силистра, Пловдив, София, София област и Бургас получиха специалната награда - клип, с който ще се популяризират природните забележителности в регионите.

Снимки от кампанията в Бургас виж тук!

С грамоти за съществен принос в успешното провеждане на кампанията бяха отличени доброволци, детски градини, неправителствени организации, държавни институции, областни администрации, медии и фирми, осигурили, материалите за акцията и логистичната подкрепа. 

На тържествената церемония по награждаването областният управител на Бургас Севдалина Турманова подари на мениджъра на кампанията г-жа Мария Лазарова луксозното и богато илюстровано издание на проф. Божидар Димитров за Бургас.

Турманова изрази благодарност, че успяха да заинтригуват Бургас с посланието - Да изчистим и да направим страната си още по-уютно място за живеене и направиха града част от благородната инициатива.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов