Избрани Новини

6 лунен ден

Хороскоп

12-06-2013, 21:59

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Близнаци - Свобода и гъвкавост

Юни - светлина в тунела

Много хармоничен и чист ден, в който сме длъжни да привлечем радостта и любовта в живота си.

Символ:Полет, Птица, Жерав, Дъга, Облак

 Протичат процеси на получаване и усвояване на космическата енергия от Разумната Вселена. Необходимо е да запазим вяра и спокойствие и да не ги осуетяваме чрез груби действия - отрицанието и негодуванието ще засилят негативизма в живота ни, затова се въздържайте от мисли и изказвания изразяващи недоволство от Съдбата, устройството на света и собствения живот в частност. Оплакването и самосъжалението ще затвърдят отрицателната ви нагласа към живота. Символите на деня ни напомнят, че за да се чувстваме истински свободни е необходимо да отхвърлим ограниченията на ума и предварителните очаквания. Освободете се от страховете и тревогите за бъдещето! 
Ако сме прозорливи и позволим на интуицията и синхроничността да ни насочват, можем да получим знаци от съдбата, които съдържат ценни указания за бъдещето. Временно оттегляне от суетата на ежедневието, съзерцание и хармония с природата, ясната синева на небето, светлината на Слънцето, мекотата на облаците ни носят усещане за покой, свобода и възможност за постигане на дълбоки прозрения. В миналото мъдреците са използвали този ден за гадания и прогнози за бъдещето.
Денят е благоприятен за пътуване, обучение и обмен на информация.


Хранене: Шести лунен ден е под влияние на водната стихия и това налага от менюто да бъдат изключени млякото и производните му продукти. Те обикновено предизвикват допълнително повишаване на водния баланс в организма, което днес може да доведе до негативни последствия и отклонения. Полезно е също така да ограничите приема на течности - излишното количество вода може да предизвика отоци по тялото.


Красота: Благоприятен за аромотерапия и общи оздравителни процедури за кожата и косата. Подмладяващите грижи също ще имат забележителен и траен ефект. Подгответе кожата като отстраните мъртвите клетки с пилинг или скраб за да може тя да поеме пълноценно подмладяващите и подхранващи средства. Предстои смяна на лунната фаза, която привежда женския организъм в покой и днес е последният ден в който всички използвани средства ще бъдат пълноценно усвоени. Косата расте бързо и подстригването ще стимулира растежа и, но оформената сега прическа няма да запази дълго формата си. Водните процедури могат да бъдат опасни за здравето.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов