Избрани Новини

Боби Ваклинов от „Господари на ефира” пропя

МВР издирва Боби Ваклинов, Йоанна и Ice-а

Тримата задигнали луксозен автомобил Боби Ваклинов, Йоанна и Ice-a вървят часове наред сред дивата пустош, когато, на края на силите си, като мираж пред тях се изправя възможно най-удобният начин за придвижване в летните жеги – уникален, снежнобял „Шевролет Корвет“.  Колата обаче е собственост на 2 сексапилни мулатки, спрели за почивка в близкото крайпътно заведение. С чар и хитрост изпълнителите успяват да отмъкнат ключовете на тузарския автомобил. И докато собственичките на возилото се усетят, триото изчезва яко дим…

Историята е част от сюжета на видеото към общата им песен „Drumset”. Ice-ът от Ice Cream събира Боби Ваклинов и Йоана за съвместно парче, с амбицията то да стане един от хитовете на лято 2013. Автор на музиката и аранжимента е Ice, a за текста са се погрижили Боби Ваклинов и Йоанна. Режисьор e Малин Миланов – Монти, a оператори - Добромир Николов и Александър Танeв.

Боби Ваклинов е репортерът, който връчва статуетката „Златен скункс” в шоуто „Господари на ефира”. Завършил е телевизионна журналистика в Софийския университет. От 4 години е част от екипа на „Господари на ефира”, като до момента е раздал над 60 златни скункса за различни „заслуги”на хора от публичното пространство. С рап се занимава от тийнейджърските си години, но смята „Drumset”, съвместната му песен с Йоанна и Ice-a, за истинското начало на музикалната му кариера. Необвързан с право на обжалване!

 Ice-a от Ice Cream е бийтмейкърът, който стои зад хитовете на една от най-нашумелите рап групи у нас в– Ice Cream. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов