Избрани Новини

Кели Брук с едни крака напред

Булевард

23-05-2013, 10:20

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Манекенката оглави класация на Острова за звездите с най-красиви крака

Кели Брук оглави британска класация на звездите с най-красиви крака. Манекенката и тв водеща, известна със завидните си извивки, победи любимката на британците Шерил Коул, която остана на второ място с 16% от гласовете. Третото място е за поп звездата Бионсе, която получава 14%.


Кели побеждава в допитването на марката кремове за премахване на косми "Луис Марсел" за втора поредна година, като 20% от жените и 40% от мъжете я избрали за жената с най-красиви крака.


Изследването установило още, че близо половината британци определят красивите крака като една от основните черти, които търсят в срещуположния пол. "С настоящата тенденция на късите поли и панталони жените са подложени на все по-голямо напрежение да имат идеални крака", казва модният експерт Джули Коутс.


Друго изследване показа, че британките мечтаят да имат и талията на Кели. Според допитването на марката "Морисънс" тялото на идеалната знаменитост би включвало още краката на Бионсе, носа на Саманта Камерън и косата на Катрин Дженкинс.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов