Избрани Новини

С бронзови медали от Държавното първенство по свободна борба

Спорт

18-05-2013, 16:04

Снимка:

radio-sz.net

Автор:

boshnakova1

Всичко от Автора

Очаква се в бъдеще точно тези малки борци да носят успехи за клуба

С два бронзови медала се завърнаха от участие в Държавното първенство по свободна борба за деца в Горна Оряховица възпитаниците на старозагорския клуб по борба “Берое”.

 

Спечелиха ги Сергей Бонев в категория до 32 кг. и Дарин Дралчев над 73. “Малшанс имаше Иван Михалев в категория до 47 кг. и той остана пети”, каза Диян Динчев, наставник на свободния стил в клуба.

 

В същата тази категория старозагорци са се представили с шестима участници. “Жребият така ги събра, че бяха в една група и шестимата, наложи се да се борят един срещу друг”, продължи треньорът. Диян Динчев е доволен от представянето на възпитаниците си в това състезание. Защото при най-малките, децата, изявите все още са непредвидими и непостоянни.

 

“В тази възраст имаме добри деца, с които доста трябва да се работи, но потенциала е добър”, поясни още специалистът. Той очаква в бъдеще точно тези малки борци да носят доста медали за клуба.

 

В края на следващата седмица състезателите на “Берое” в свободния стил при кадетите ще пътуват за Турция. В Истанбул ще бъде проведен двудневен международен турнир. Седмица по-късно пък в Разград е първенството за момчета.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов