Избрани Новини

Филм за “Включи града” в конкурс за рекламно видео

На международния форум представят клипове на туристически дестинации от цял свят

Видео, включващо най -интересните моменти от двете издания на арт фест "Включи града” ще се бори за награда в международен конкурс. Филмовият фестивал "На източния бряг на Европа" ще се проведе от 18 до 20 април във Велико Търново.

На форума ще бъдат представени рекламни видеопродукции, представящи туристически дестинации от цял свят. Лентата, с която град Бургас ще се състезава, пресъздава фестивалната атмосфера, успяла да преобрази града в двете досегашни издания. 

Фестивалът за иновативно изкуство "Включи града" се организира в рамките на европроекта на местната администрация "Завръщане в Бургас: минало, настояще и бъдеще"

"Включи града" е в подкрепа на Кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата 2019.

Както Burgasutre писа Морската градина стана арена на невиждани демонстрации, уъркшопи и нестандартни представления и работилници. В рамките на три дни бургазлии видяха 5-метрови динозаври, уникална 3D визуализация върху сграда, невероятно светлинно шоу на Пантеона,артинсталации, графити, редица изложби, боди арт и др. 

Третото издание на феста, който превърна бургазлии и гостите на града от пасивни наблюдатели в креативни създатели, ще е през 2014 г.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов