Избрани Новини

Радина Кърджилова сменя Николета в "Къртицата"

Пловдив Лайф

10-04-2013, 14:59

Снимка:

woman.hotnews.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Актрисата ще влезе при любимия си Деян Донков

Принцесата на съвременната драма Радина Кърджилова ще гушне гаджето си Деян Донков довечера в "Къртицата" по TV7, научи Монитор. Тя ще заеме празнината, оставена от Николета Лозанова в Базата.

Плеймейтката си тръгна със сълзи на очи и желанието да бъде близо до Валери Божинов и дъщеря им Никол. На прощаване тя нарочи Гибона като основен саботьор на мисиите в шоуто.

"Не ме блазни наградата. Време е да бъда щастлива до семейството си. Време е да изпълнявам задълженията си като майка и съпруга. Ако искате слава, тук е мястото. Пари също! Но аз искам любов, затова се прибирам вкъщи", сподели музата на футболните национали и стегна куфари за Верона.

Кърджилова влиза в приключенското риалити с изричното съгласие на bTV, които я вербуваха за втори път в свой хитов сериал. Във "Фамилията" чаровната брюнетка играе безследно изчезналата Ива, голямата любов на журналиста Андрей Марков (Асен Блатечки). Споменът за нея го тласка към ковчежето с мръсни тайни на влиятелния Борис Арнаудов (Стефан Данаилов). Участието на Радина в "Къртицата" ще бъде епизодично, тъй като я чакат не само снимки в сай-фай сагата, но и репетиции в Театъра на армията.

Вече трета седмица Деян Донков кове статут на приключенец в ефира на TV7, пише Lifestyle.bg. Половинката му не посрещна с ентусиазъм екранната му авантюра. "Тя не ми е поставяла ултиматуми. Стана ѝ кофти, защото се разделяме за дълго. Три месеца са, ама аз и по-рано мога да изляза, нищо не се знае. Мисля, че съм подходящ кандидат за четвърт милион лева"



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов