Избрани Новини

Дами, погрижете се за маникюра! Това е модерно през пролетта (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

05-04-2013, 13:19

Снимка:

интернет

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пролет в косите 2013 (СНИМКИ)

ОМБРЕ ефектът властва и тук

Поредицата на Plovdivutre.bg за пролетните модни тенденции продължава. След прическите идва ред и на маникюра.

Време е за подновяване на колекцията от лакове, като ги заменим с най-модерните цветове за сезона. Влезте в час и бъдете фешън като лакирате ноктите си в тропически или металически цветове. Хитът на сезона пък са ноктите със свеж омбре ефект. Бъдете модерни и оставете на заден план по-деликатните тонове. Ето седем от най-горещите идеи за пролетен маникюр, с които със сигурност ще блеснете.

1. Омбре ефект

Така модерният в последно време омбре ефект завладя не само прическите, но и маникюрите. Омбре ноктите се характеризират с преливане от тъмен към светъл или в обратния ред тон лак, като преходът е съвсем плавен. Осмелете се да излезете от рамките на познатото и заложете на ефектния омбре маникюр, рисуващ красива, пленителна и многоцветна приказка върху ноктите ви. Приветствайте пролетта като потопите ноктите си в омбре маникюр, който обещава да превърне нежните ви женски ръце в истински магнит за мъжки погледи.

Модните асове са единодушни, че именно този тип декорация на ноктите се оформя като топ тенденция в маникюра през пролетния сезон.

2. Метален блясък

Ако търсите нещо по-бляскаво, изберете цвят металик. Злато, сребро или мед - независимо какъв цвят ще сложите ще направите страхотно допълнение към новата си визия. За тези, които искат да експериментират с тази тенденция, но без да отиват твърде далеч, е подходяща деликатната декорация на ноктите, добавяйки малко блясък чрез няколко точици злато. Бъдете неотразими като заложите на металния блясък!

3. Нежно кадифе

Маникюрът с кадифено покритие тепърва набира скорост и все още не е спечелил многобройни фенове. Ние вярваме обаче, че бързо ще се превърне в един от най-модерните цветове за пролет 2013. Очакванията са кадифените нокти да са актуални и през горещото лято. Цветовете идват в тъмночервено, тъмнолилаво, тъмносиньо или сиво. Не са прекалено крещящи, модерни са, а и добавят доза елегантност към цялостния външен вид.

4. Черна прелест

Много дами не обичат черния маникюр, смятайки го за прекалено "готически". Той обаче се завръща с гръм и трясък в модните тенденции за този сезон. За да избегнете мрачната визия, можете да редувате ноктите като лакирате няколко в черно, а другите в по-светъл цвят. Вариант е и да изберете пъстри дрехи, които ще добавят цветен акцент. Сивият цвят също ще е модерен през  пролетния, както и през есенния сезон. Ако не сте готови за изцяло черен маникюр, то заложете на сиво и няма да сгрешите.

5. Тропически вкус

Това са перфектните цветове, които ще ви донесат много настроение. Най-актуални сред тях са цвят манго, диня и лайм. Абсолютно модерни и задължителни за всички, които отиват на почивка. Това са цветовете, които ще са хит и през летния сезон. Бъдете красиви и “вкусни”!

6. Зелено – пресичай

Зеленото е един от най-горещите цветове за сезона. Всеки нюанс от него, от смарагд до мента, трябва да намери своето заслужено място върху вашия маникюр.

7. Скъпоценен блясък

Гореща тенденция в модерните маникюри ще са и по-тъмните изтънчени цветове. Нокти с цвят на скъпоценен камък ще са особено актуални. Това включва наситените нюанси на червено, лилаво, жълто и зелено. Използвайте ги като цветен акцент върху тъмните или неутрални дрехи по начина, по който правите и с истинските бижута.

А за всички, които харесват шаренийки, ще кажем - не се отчайвайте! Пролет е и имате пълна свобода да експериментирате - както с цветове, така и с различни видове декорация. Цветя, пеперудки, точици и какво още ви хрумне. Лакирайте ноктите си в любим цвят и се наслаждавайте максимално на прекрасните слънчеви дни!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов