Избрани Новини

Майката на Лара на предела: Едва издържам!

28 дни след отвличането на дъщеря й, още не е поискан откуп от Моника

Мина вече много време, едва издържам без вест за Лара. Имам все още надежда и вярвам, че детето ми е живо и здраво. Много моля да ми се обадят, да се свържат с мен и да ми покажат по някакъв начин, че дъщеря ми е добре, зове от страниците на в. "24 часа" майката на отвлечената дъщеря на Евелин Банев-Брендо.

"Вече 28-ми ден детето е в неизвестност, след като бе отвлечено пред дома й в столичния квартал "Бояна".

"Моля, позвънете ми, най-важното за мен е животът на дъщеря ми. Никой не е искал още пари от мен, но съм готова на всичко, което аз лично мога да дам, за да спася детето си. Всичко, което мога, бих дала за нея", твърди Моника Добринова.

Майката на Лара моли похитителите да я пазят, да се грижат за нея и "да ми я върнат по-скоро".

"Искам да им кажа, че не всичко, което пише в медиите е истина, даже повечето от нещата не са верни, особено за материалното ми състояние. Надявам се да ми звъннат, готова съм да дам всичко, което е по силите ми.

Не знам кога е ден, кога е нощ. Дните минават мъчително бавно. На успокоителни съм, много се притеснявам за детето ми. Единственият начин да спя е да взема лекарство, дори не знам някой път дали няма да предозирам с тези хапчета заради състоянието, в което съм. Не мога да се храня, не мога нищо да правя", проплаква жената, която признава, че все още не е влизала в нейната стая.

"Не мога да си представя да вляза и да видя, че нея я няма там", просълзява се Моника.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов