Избрани Новини

Живот без оргазъм? Твърдо "не"!

Пловдив Лайф

17-03-2013, 16:26

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Интимната близост допълва духовната

Ако искаме да имаме сериозна, стабилна и здрава връзка, трябва да се лишаваме от оргазма и да дадем предимство на чувствата си. Това убеждават сексолози, а ние просто не им вярваме, категорични са от kifla.bg.

„Избягвайте секса с кулминация, ако искате да засилите привързаността и любовта на партньора”, казват „специалисти” по любовта и човешките взаимоотношения.

И продължават, като обясняват, че интимността с акцент върху духовната връзка повече, отколкото върху плътските удоволствия, ще спомогне за много по-щастлива връзка или пък брак, отколкото ако се радваме предимно на сексуалната кулминация.

Ние обаче изобщо не им вярваме и съветваме и теб да не вярваш.

Какво ще рече това връзка без секс, без удоволствие, без оргазъм? Приятелство? Или може би една добра причина двойките да си изневеряват?

Та нали в самото си същество човекът е създаден за удоволствието и продължаването на рода. Какво ще се случи, ако нито едното, нито другото присъстват в живота му?

Да, светът е пълен със секс, порно филми, реклами с красиви мъже и жени и какви ли не изкушения. Може би наистина някъде забравихме духовната връзка помежду си, идеята да само да поговориш с любимия човек, това да разчиташ на него в трудни моменти, а не само когато хормоните ти избуят. Но чак пък да се лишаваме от оргазма, за да не губим връзката по между си? Не, не и пак – не!

Сексът е здраве, той е щастие, помага ни да се отървем от стреса, да разпуснем напрежението, дори да се сдобрим с гаджето след кавга. Да се откажем от него е равносилно на това да се откажем да бъдем щастливи и удовлетворени.

И ще подкрепим тезата си с поне 3 основни причини да правим секс, които ще укрепят връзката ни:

- Добрият секс кара мъжа и жената да се връщат един към друг всяка вечер, а не да си търсят любовници на съседния бар.

- Сексът е онова страхотно нещо, от което се ражда живот – най-големият плод на любовта между двама души, а именно детето!

- По време на любовния акт духовната връзка с половинките ни се скрепява, а оттам и хармонията със самите себе си. Това после рефлектира благоприятно и в отношенията ни с околните.

И само да са посмели сексолозите отново да ни обясняват как трябва да се лишаваме от оргазма!

 

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов