Избрани Новини

Спечелете професионална фотосесия за Свети Валентин

Пловдив Лайф

12-02-2013, 10:24

Автор:

Калина Илиева

Всичко от Автора

Много награди за 14 февруари очакват влюбените, които ще празнуват в хотел "Лайпциг"

Професионална фотосесия за обикновени хора от GM PRO Studio! Това е една от многото награди, които ще може да спечели щастливец, избрал да прекара празника на любовта – 14 февруари, в хотел "Лайпциг".

"Преди три години стартирахме инициативата Glamour & Modeling - Твоята Фотосесия. Нейната цел е да работи с непрофесионални модели, давайки им възможност да добият усещането да застанеш пред обектива. Именно заради всички настоящи и бъдещи потребители, GM PRO Studio ще отдели сериозни време и ресурси под формата на атрактивни и изгодни предложения за индивидуални потребителски фотосесии. Първоначално ще стартираме в София и Пловдив, а до края на годината и в останалите по-големи градове на България", разказват инициаторите.

Другите награди в томболата на хотела за Свети Валентин са романтичен пакет, романтична вечеря, карти за плаж Акватека, два билета за представление на Драматичен театър.

Всички, решили да празнуват тук, ще се насладят на уютна атмосфера, вкусно хапване и много изненади. За именниците ще има по бутилка вино подарък. А главният готвач Николай Антонов ще сътвори истинска кулинарна фантазия за ценители.

За доброто настроение отново ще се погрижат maXstyleduo – DJ и балет Електра.

Кувертите за празника са както следва: 30 лв - Уют за двама, 58лв - Гурме за двама. Има възможност да се възползвате и от пакетните цени с нощувки. За най-влюбените хотел "Лайпциг" предлага и своята VIP оферта - последния етаж на хотела е със специално обслужване  - индивидуален сервитьор, готвач, готов да изпълни всяко ваше кулинарно желание.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов